Вашата количка

Нямате артикули в количката.

За нас

Луксозно изживяване, доставено от 100% натурални съставки, подбрани в перфектна хармония, за да доставят красота, свежест и младост на Вашите устни. Усещане за лукс, обем и мекота. Не тестваме върху животни и от ден първи Lipcodes се съхраняват в 100% биоразградими опаковки, за да бъдат в синхрон със зелената политика на нашата компания. Ние вярваме, че луксът и любовта към природата могат да бъдат в перфектна симбиоза, доставяйки грижа и по-добър живот на нас и на хората, които обичаме.

Жена в магазина на VOGUE CLINIC разглежда флакони с балсам за устни Lipcodes
Снимка на флакон балсам за устни Lipcodes в малка чинийка на плажа

Нашия екип е малък, но изтъкнат в сферата на естетиката и грижата за устните. Дългогодишният ни опит с пациенти, желаещи да подчертаят красотата на устните си, ни научи, че за оптимални резултати от визията на устните е необходим освен достъп до най-добрите специалисти, също така и грижа, създадена с изключително внимание към детайла. Така около Коледа 2018-та създадохме идеалния продукт, който всеки един от нашия екип би желал да използва в грижата за своите устни. Само тогава, когато нашите стандарти бяха изпълнени, lipcodes™ беше представен на пазара. Ние не просто се уверихме, че предоставяме на нашите пациенти грижа за устни, създадена с най-висококачествените естествени и органични съставки на пазара. Също така създадохме и наши собствени биоразградими опаковки, за да се дадем своя принос в опазването на природата.

Защо Lipcodes

Luxury beauty

Икона с форма на пулверизатор за парфюм

Без изкуствени аромати

Уникалните аромати на Lipcodes се постигат благодарение на комбинацията от естествени съставки. Не са изкуствено добавени.

Икона с форма на лист на цвете

100% Натурални и веган

Нашите продукти са направени от 100% натурални, веган съставки.

Икона на колба

Без химикали

Lipcodes са напълно безопасни за теб, защото са направени с много любов, и без изкуствено добавени химикали и оцветители.

Stay green